Hoofdpagina: verschil tussen versies

Regel 1: Regel 1:
MeCoaching is een unieke methode van coaching die uitgaat van <b>empowerment</b> en <b>bewustzijn</b>. De methode wordt vooral ingezet bij <b>personal</b> en <b>ondernemer</b>scoaching. De methode kan deels [http://online.mecoaching.nl online] worden gevolgd. Op basis van MeCoaching is ook een therapievorm ontwikkeld, genaamd [http://www.metherapy.nl MeTherapy]. Tijdens een traject kan een cliënt geruisloos tussen beide begeleidingsvormen overstappen.
+
MeCoaching is een unieke methode van coaching die uitgaat van <b>empowerment</b> en <b>bewustzijn</b>. De methode wordt vooral ingezet bij <b>personal</b> en <b>ondernemer</b>scoaching. De methode kan - indien gewenst - [http://online.mecoaching.nl online] worden gevolgd. Op basis van MeCoaching is ook een therapievorm ontwikkeld, genaamd [http://www.metherapy.nl MeTherapy]. Tijdens een traject kan een cliënt geruisloos tussen beide begeleidingsvormen overstappen.
 
{|
 
{|
 
|
 
|

Versie van 16 mrt 2018 om 14:33

MeCoaching is een unieke methode van coaching die uitgaat van empowerment en bewustzijn. De methode wordt vooral ingezet bij personal en ondernemerscoaching. De methode kan - indien gewenst - online worden gevolgd. Op basis van MeCoaching is ook een therapievorm ontwikkeld, genaamd MeTherapy. Tijdens een traject kan een cliënt geruisloos tussen beide begeleidingsvormen overstappen.

Belofte

MeCoaching garandeert deze belofte per sessie: alleen betalen bij tevredenheid.

Klachten

Methode

De methode laat je energie ervaren vanuit je diepste passies en drijfveren, voortkomend uit jouw 5 dimensionale ondernemende houding. Vanuit veiligheid, vertrouwen en zelfregie ontdek je wat je nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn. Je leert jezelf kennen vanuit een nuchter en holistisch mensbeeld. De methode gaat samen met jou voor het zijn wie je werkelijk bent, innergised & free, dat is de belofte!