De vergeten thuiszitter: verschil tussen versies

(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De vergeten thuiszitter is een actie van Het vergeten kind. Deze actie is zondag 16 december in het centrum van Emmen gehouden in het Glazen Huis. Door MeCoaching...')
(geen verschil)

Versie van 10 dec 2018 om 12:19

De vergeten thuiszitter is een actie van Het vergeten kind. Deze actie is zondag 16 december in het centrum van Emmen gehouden in het Glazen Huis. Door MeCoaching wordt een workshop gegeven aan kinderen en volwassenen. Ze kunnen twee dingen doen. 1. Met hondje Zuko knuffelen en wandelen; 2. Een Aandachtkoffertje maken voor het Vergeten kind. Dit kan zijn: - Voor Jezelf als Vergeten kind ( als kind van ouders die je onvoldoende aandacht kunnen geven wat je nodig hebt) - Voor een Vriend/ Vriendin die Vergeten wordt ( en onvoldoende aandacht krijgt) - Voor de Vergeten Thuiszitter. Kinderen die graag gewoon naar school willen maar dat niet kunnen omdat er onvoldoende aanvullende zorg is om dat mogelijk te maken.

Er kunnen diverse reminders gemaakt worden voor in het koffertje voor het Vergeten kind om te gebruiken wanneer hij/ zij dat nodig heeft in de communicatie met ouders/ verzorgers/ school. zie foto's

Bestand:Voorbeeld.png