Hoofdpagina

MeCoaching is een unieke methode van coaching die uitgaat van empowerment en bewustzijn. De methode wordt vooral ingezet bij personal en ondernemerscoaching. De methode kan - indien gewenst - online worden gevolgd. Op basis van MeCoaching is ook een therapievorm ontwikkeld, genaamd MeTherapy. Tijdens een traject kan een cliënt geruisloos tussen beide begeleidingsvormen overstappen.

Ondernemend leren en leven is ideaal voor mensen met autisme. Als mede-oprichter van het entreprenasium, het leerparadijs en codeniacs heeft MeCoaching ervaren dat veel ondernemende mensen autistisch zijn en dat voor autistische mensen ondernemend leren en leven dé manier is.

MeCoaching sponsort het Leerparadijs en andere initiatieven om thuiszitters te helpen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het project "De vergeten thuiszitter".

MeCoaching heeft ook een MAATschappelijke dienstverlening, waar voor mensen die zorg nodig hebben, maar die dat niet kunnen betalen, een vrijwilliger bereid is als gespreksmaatje op te treden.